logo_provincie

WIELERFEEST IN GRAFT-DE RIJP 

DIKKE BANDENRACE VOOR DE SCHOOLJEUGD

OP PINKSTERZATERDAG 8 juni WORDT TIJDENS DE AVONDOMLOOP VAN DE WEDSTRIJDRENNERS VAN DE PROFRONDE EEN DIKKE BANDENRACE VOOR DE SCHOOLJEUGD VAN 7 t/m12 JAAR GEHOUDEN.

DOE MEE EN SCHRIJF JE IN!

AANVANG: direct na de start van de de wedstrijdrenners om 18.45 uur.

- Op je eigen fiets  (geen racefiets) wordt er gereden in 3 verschillende leeftijdsgroepen voor jongens en meisjes. De winnaars van de lokale Dikke Banden Races nemen het tegen elkaar op tijdens de landelijke finaledag. Uiteraard als je daaraan mee wilt doen.

- Iedere deelnemer krijgt een speciaal T- shirt, een aandenken aan het deelnemen en iets lekkers na afloop.


INSCHRIJVEN voor een van de 3 categorieën:

·        Categorie 1: meisjes en jongens geboren in 2011-2012

·        Categorie 2: meisjes en jongens geboren in 2009-2010

·        Categorie 3: meisjes en jongens geboren in 2007-2008

Inschrijven - per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                      -  of op de intekenlijst op school.

                      - of via de KNWU site

 

START EN FINISH is op het Westeinde waar vroeger het benzinestation was. Het parkoers is afgezet en een helm dragen is verplicht voor de veiligheid. Mocht je die niet hebben krijg je die van de organisatie. Iedereen die meedoet is verzekerd!


EIGEN FIETS

Je rijdt op je eigen fiets. Je hoeft dus geen dure materialen aan te schaffen. Je kunt meedoen op je normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 millimeter zijn. Niet helemaal zeker of de fiets geschikt is voor de race? Doe de check hieronder. Ook op de wedstrijddag zelf, wordt de fiets nog gecontroleerd door de organisatie.

 

ORGANISATIE TANDJE ERBIJ i.s.m. bestuur stichting Ronde van Noord-Holland

.

FIETS CHECK

 

Facebook

Twitter

Stersponsors

Topsponsors