logo_provincie
Provincie Noord-Holland hoofdsponsor van de 73ste Profronde van Noord-Holland
 
Ook in 2019 is de provincie Noord-Holland weer de trotse hoofdsponsor van de 73ste Profronde van Noord-Holland. En daarmee spreekt de provincie ook meteen haar vertrouwen in de nieuwe organisatie uit. Donderdagmiddag tekenden gedeputeerde Jaap Bond en de voorzitter van de Profronde van Noord-Holland, Koos Venema, in het monumentale provinciehuis in Haarlem de sponsorovereenkomst. Gedeputeerde Jaap Bond gaf daarbij nog maar eens duidelijk aan waarom de provincie ook in 2019 hoofdsponsor is; ‘de beste manier om de mooiste provincie van Nederland te ontdekken is fietsend of wandelend. De provincie Noord-Holland betaalt graag mee om de fietssport te promoten. De Profronde van Noord-Holland is daar een goed voorbeeld van. Ik ben blij dat het gelukt is om de Ronde te laten voortbestaan en steun dit evenement daarom van harte’.
 
Voorzitter Koos Venema; ‘als bestuur van de Profronde van Noord-Holland zijn we heel blij dat de provincie Noord-Holland ons ook in 2019 financieel ondersteunt. Dat is ontzettend belangrijk voor het voortbestaan van de oudste klassieker van Nederland en met de organisatie van dit unieke evenement helpen wij vanzelfsprekend graag om de wielersport in onze mooie provincie te promoten’.
 
De 73ste Profronde van Noord-Holland wordt op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2091 verreden en maakt deel uit van de Nederlandse Loterij Topcompetitie. Op zaterdag wordt er in de Rijp en omgeving gekoerst. Op zondag start de klassieker op het Alkmaarse Waagplein en finishen de renners na ruim 180 kilometer door Noord-Holland, op de Saturnusstraat in Oudorp.

Facebook

Twitter

Stersponsors

Topsponsors