logo_provincie

Rondemiss 2018

Studente Regio College

17 jaar, en dan al Rondemiss van Noord-Holland! Lakeisha Lansdorf vindt het een hele eer. De studente Toerisme aan het Regio College houdt niet van stilzitten. Naast haar studie doet ze onder andere aan acteren en figureren, dansen en zingen. De rol van Rondemiss van Noord-Holland is daar een mooie aanvulling op.

“Acteren en figureren zijn voor mij ideale bijbaantjes. Ik vind het heel leuk en ik heb mee mogen werken aan veel mooie films, series en commercials. Ook heb ik hierdoor veel leuke vrienden en connecties gemaakt! Voordat ik werd gevraagd als Rondemiss had ik nog niet echt iets met wielrennen, maar nu ik mij erin verdiep vind ik het heel interessant. Ik ben erg blij dat ik de Profronde van dichtbij mee mag maken!”

Alsof ze nog niet druk genoeg heeft houdt Lakeisha ook van tekenen, lezen en doet ze bijna elke dag een cardio workout. “Behalve in de winterperiode, dan zit ik liever lekker knus met thee te lezen of Youtube filmpjes te kijken.” Lakeisha volgt nu het eerste jaar van haar studie Toerisme. Volgend schooljaar moet ze een richting kiezen. “Dan wil ik waarschijnlijk Luchtvaartdienstverlening gaan doen.”

Als organisatie van Nederlands oudste wielerklassieker zijn wij erg blij met deze sprankelende Rondemiss. Lakeisha is op zondag 13 mei a.s niet alleen het visitekaartje van onze ronde, maar ook zeker van het Regio College, het roc in Zaanstreek-Waterland. Wie van Lakeisha een glimp op wil vangen, kan dit langs de route doen, bij de start om 12.01 uur in Alkmaar, of rond 16.30 uur bij de finish in Alkmaar.
Facebook

Twitter

Stersponsors

Topsponsors