logo_provincie

Studente Regio College Rondemiss 2017

Van het een komt het andere. Ben je het ene moment het gezicht van het Regio College, wordt je vervolgens ‘gespot’ als Rondemiss van de Profronde van Noord-Holland en kun je rekenen op regionale bekendheid! Voor de twintigjarige Dilsad Musul, studente Luchtvaartdienstverlening aan het Regio College is het een heel leuke ervaring. “Ik voel me zeer vereerd dat ik dit mag doen,” vertelt Dilsad.

Hoewel ze zelf geen wielrenster is, is Dilsad heel sportief. “Ik doe aan fitness en volleybal, allebei zo’n twee á drie keer per week.” Verder heeft ze het heel druk met het laatste jaar van haar opleiding. “Ik heb mijn examens al gehaald en ben mijn stage bij de KLM aan het afronden.” De wereld ligt dus voor haar open. Een leuke carrière in de luchtvaartdienstverlening? Of heeft ze misschien de smaak van het modellenwerk te pakken? “Ja, dat zou ik ook erg leuk vinden”, aldus Dilsad. Dat wordt nog een lastige keuze!

Als organisatie van Nederlands oudste wielerklassieker zijn wij erg blij met deze sprankelende Rondemiss. Dilsad is op zondag 14 mei a.s. niet alleen het visitekaartje van Onze Ronde, maar ook zeker van het Regio College, het roc in Zaanstreek-Waterland. Wie van Dilsad een glimp op wil vangen, kan dit langs de 200 km lange route doen van de 71ste internationale Profronde van Noord-Holland, bij de start om 11.00 uur en bij de finish rond 15.30 uur op de Kanaalkade in Alkmaar.

Facebook

Twitter

Stersponsors

Topsponsors