logo_provincie

Nationale sprinttop verzorgt afwachtingsprogramma Profronde van Noord-Holland

ASSENDELFT – In afwachting van de finish van de Profronde van Noord-Holland wordt het publiek op zondag 17 april vermaakt met sprintwedstrijden. Onder meer de nationale sprinttop uit het baanwielrennen staat aan de start in Assendelft. Vanaf 13:00 uur worden de eerste sprintwedstrijden gereden en vanaf 15:00 uur wordt er gestreden in de finale. Tussen 16:00 en 17:00 uur is de aankomst van de Profronde van Noord-Holland.

Onder meer Olympisch medaillewinnaar Tim Veldt en Europees Kampioen Jeffrey Hoogland staan aan de start van de sprintwedstrijden. Verder doen ook baanwielrenners Tim Veldt, Hugo Haak, Matthijs Büchli en Nils van ’t Hoenderdaal en Roompot-renners André Looij en Barry Markus mee. De wedstijden worden gereden op de Dorpsstaat in Assendelft en finishen op het plein voor Koppie Bar, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot het Fausto Coppiplein.
Tussen de sprintwedstrijden door zijn er ook nog wielerwedstrijden voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De Profronde van Noord-Holland komt ook voordat er wordt gefinisht nog een keer door Assendelft voor een lokale ronde.

Facebook

Twitter

Stersponsors

Topsponsors