logo_provincie

Miss FC Volendam RondeMiss 2015!

Haar naam is Laura van Rees en zij telt 22 lentes. Ook al heet zij geen Tol, Tuijp, Bond, Steur of Veerman, toch komt zij écht uit Volendam. Laura werkt al 6 jaar met veel plezier als medisch secretaresse in het VUmc te Amsterdam. Laura volgt (uiteraard) ‘het andere Oranje’ op de voet, kijkt ook graag naar schaatsen, skiën en zit tijdens de Tour de France voor de buis. 3x per week doet zij aan fitness, luistert ze naar o.a. Coldplay, Bruce Springsteen en Van Morrison. En geniet ze samen met haar vrienden zo nu en dan ook van een goeie film.

Door haar brede interesse, is stil zitten voor de immer actieve Volendamse geen optie. Zo deed zij in 2013 aan de Miss Nederland-verkiezing, waar zij in de finale mooi 6e werd. Omdat zij haar deelname aan deze landelijke contest een geweldig leuke ervaring vond, zou dit voor haar best nog wel eens een vervolg mogen krijgen met modellenwerk in de modewereld of showbusiness.

Als organisatie van Neerlands oudste wielerklassieker zijn wij verguld met zo’n enthousiaste rondemiss. Laura is op zondag 19 april a.s. niet alleen het visitekaartje van ‘Onze Ronde’, maar ook zeker dat van FC Volendam, de sympathieke voetbalclub uit het voormalige vissersdorp. Wie van Laura dan een glimp wil opvangen, kan dit dan onderweg langs de route doen. Of anders, bij de start om 12.01 uur in Zaandam en rond 16.15 uur bij de finish in Assendelft.

Facebook

Twitter

Stersponsors

Topsponsors