logo_provincie

Inschrijving toertocht RvNH 2015

De 43e editie van de Ronde van Noord-Holland wordt verreden op zaterdag 18 april 2015. Eén van de oudste toertochten van Le Champion met routes over 40, 60, 110 en 160 km is jaarlijks bij duizenden fietsers favoriet. De bloeiende tulpenvelden, groene polders, historische stolpboerderijen en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes staan ieder jaar garant voor veel fietsplezier. Het is niet voor niks dat deze lenteklassieker al meer dan veertig jaar een succes is. De inschrijving voor de editie van 2015 is nu geopend.

De toertocht is onderdeel van het Noord-Hollands Wielerweekend op 18 en 19 april 2015. Op zondag gaan de wedstrijdrenners de weg op voor de 69e editie van de internationale Profronde van Noord-Holland. Een dag eerder kunnen de recreatieve fietsers dus op de fiets stappen. Voor families, vriendenclubjes en beginnende racefietsers zijn de 40 of 60 km ideaal. Voor de meer getrainde wielrenners zijn er de afstanden 110 en 160 km. Er kan worden gestart op drie verschillende locaties: Alkmaar, Hoorn en Oostzaan.

Ook toertocht voor de jeugd

Vanuit de startlocaties Oostzaan en Alkmaar kunnen kinderen tussen de 8 en 16 jaar ook een toertocht van 30 km rijden. De kinderen vertrekken in verschillende leeftijdsgroepen onder begeleiding van ervaren voorfietsers. Een uitdagende tijdrit is onderdeel van de route. Voor de snelste fietsers per leeftijdscategorie zijn er leuke prijzen te winnen.

Inschrijven

Inschrijven is t/m 5 april mogelijk op www.rondevannoordholland.nl. Leden van Le Champion en de NTFU krijgen korting op het tarief van de voorinschrijving. Op zaterdag 18 april is inschrijven tegen een hoger tarief ook nog mogelijk. Deelnemers kunnen gelijktijdig met hun inschrijving een vrijwillige bijdrage doen aan de Hartstichting, het goede doel dat exclusief is verbonden aan het fietsevenement.

Facebook

Twitter

Stersponsors

Topsponsors